Les notícies sobre el Gremi de la Fusta
info@cecot.org
El Reglament europeu contra la deforestació (EUDR)

En les últimes dècades, s'ha detectat una creixent amenaça als boscos del nostre planeta deguda a la desforestació, la tala il·legal, l'expansió de l'agricultura i la ramaderia, i l'augment de les àrees urbanes i industrials.

 

En aquest context climàtic, la Unió Europea ha adoptat una nova legislació per frenar aquesta gran amenaça originada principalment pel consum de productes associats a la desforestació

 

Més informació

Fustes dures | Exposició a agents cancerígens durant la feina

Us informem que a les empreses del sector de la fusta on es generi pols per manipulació han d'adoptar directrius més enllà de la part de soroll i la pols respirable. La normativa exigeix la protecció dels treballadors contra els riscos relacionats amb l’exposició a agents cancerígens durant el treball. Especialment, quan no sigui possible saber si la fusta que s'ha fet servir és dura o blanda.

 

Més informació

La 8a edició de la Nit de les Infraestructures premia la "Planta industrial de fabricació de panells de fusta de Kronospan a Tortosa"

Durant la 8a Edició de la "Nit de les Infraestructures," organitzada pel Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya i presidida per Joaquim Llansó a l'auditori de Foment del Treball, s'ha atorgat el guardó Albert Vilalta a la Millor Infraestructura i Equipament de 2023 a la Planta industrial de fabricació de panells de fusta de Kronospan a Tortosa.

 

Llegeix l'article

Informe anual de l'economia catalana 2023

Segons l’Informe Anual de l’Economia Catalana 2023, presentat la setmana passada, el creixement de l’economia catalana l’any 2023 (2,6%) va ser cinc vegades superior al de la zona euro (0,5%), gràcies sobretot a l’expansió de la indústria, els serveis i el dinamisme del sector exterior.

 

Accedeix a l'informe

Fires del sector
FIRA HÀBITAT VALÈNCIA

 

Del 30 de setembre al 3 d'octubre, es celebrarà Fira Hàbitat València. Aquesta fira és el principal aparador internacional de la indústria espanyola de l'hàbitat, amb una àmplia oferta de mobles, il·luminació, decoració, tapisseria i descans. 

 

 Més informació
INTERIHOTEL
 

Entre el 19 i el 21 de novembre a Ifema, Madrid, tindrà lloc l'esdeveniment d'interiorisme per hotels i restaurants.

Interihotel és un esdeveniment destacat en el món del disseny d'hostaleria, proporcionant una plataforma per a professionals i empreses de més de 40 països. 

Més informació
Vols optimitzar la tarifa energètica de la teva empresa? Nosaltres t'ajudem
La correcta gestió del contracte de subministrament i l’optimització de potència són els camins més senzills i ràpids per a aconseguir reduir els costos energètics del subministrament elèctric.
 
Triar la millor estratègia de contractació segons els hàbits de consum, situació i tendència del mercat té impacte en el cost del terme d’energia. 
 
Novetats Kit Digital
Saps que el Kit Digital s'ha ampliat per als autònoms i per a les empreses de més de 10 treballadors fins a menys de 250?
 
Vols conèixer com poder contractar consultoria per la transformació digital de la teva empresa a través del Kit Consulting?  
 
Vine a la presentació d'aquestes i altres novetats el pròxim 3 de juliol a les 9h30 a la seu de la Cecot.
 
Oferta formativa

Xarxes socials com a eina de màrqueting

 
Data: Flexible | Forma't al teu ritme
Durada: 12 hores
Online

Novetats laborals i de la Seguretat Social del RD Llei 2/2024 de 21 de maig

Data: 2 de juliol
Durada: 4 hores
Online
Yo me sumo a Planeta Madera, ¿y tú? #PlanetaMadera www.planetamadera.org
info@cecot.org