Les notícies sobre el Gremi de la Fusta
info@cecot.org

Licitació servei de muntatge i desmuntatge | Campanya de Nadal

El passat 18 d’octubre es va publicar l’anunci de licitació de contractació del servei de muntatge i desmuntatge de les tanques de fusta necessàries per delimitar la Fira de Santa Llúcia de Sabadell 2022 i els arbres Nadal de la campanya de Nadal 2022-23, per part de l’Ajuntament de Sabadell.

 

Més informació

Taula de preus de la fusta

Us facilitem la taula actualitzada amb els indicadors de preus de la fusta de la Llotja de Vic a 20 d'octubre de 2022.

 

Els indicadors de preus orientatius s'entenen sobre indústria, excepte pollancre, sobre camió.

 

La propera actualització està prevista per al mes d'abril.

 

Consulta el document al nostre web.

Loteria de Nadal del Gremi: 29148

Els dècims del número 29148 es vendran a l'Administració núm. 14, situada a la Rambla d'Ègara, núm. 47 (davant del Parc dels Catalans).

 

Si estàs interessat en tenir participacions fes-nos-ho saber per tal que l'Administració pugui preparar-les.

 

Més informació en aquest enllaç.

Falten fusters sobren DJs

Un mes després de començar les classes encara hi ha 1.227 alumnes que no tenen plaça de formació professional.

 

Què està passant? Hi ha una descompensació entre l'oferta i la demanda per part de l'alumnat i, alhora, una descompensació entre les necessitats i la demanda del mercat de treball i els interessos i l'oferta dels futurs treballadors.

 

Més informació

Per què no arriban els NextGeneration a les pimes?

Un any i mig després de la primera convocatòria d'ajudes, encara no hi ha dades oficials sobre el nombre d'empreses catalanes que han aconseguit fins ara obtenir diners dels Next Generation, però les patronals adverteixen que no hi estan accedint al ritme que caldria. 

 

Però, per què no arriben a les pimes aquests ajuts? Principalment, no hi ha prou informació en el calendari,  i es demana molta informació econòmica i tècnica que no totes les pimes tenen la capacitat d'elaborar en tan poc temps.

 

Accedeix a la notícia

Barcelona construeix els primers habitatges públics amb fusta

A poc a poc s'obren pas a Barcelona edificis d'habitatges de fusta. Als ja existents, es sumen noves promocions de l'Ajuntament que seran les primeres completament públiques de la ciutat que aposten per aquest material.

 

El cost econòmic i la vida útil d'aquests immobles són similars als convencionals, a més els terminis d'entrega poden arribar a ser la meitat i l'impacte ambiental en l'obra i la petjada de carboni que deixa en tot el procés, són sensiblement menors.

 

Consulta la notícia

Construccions increïbles amb fusta
Aquest edifici construït amb fusta, està en Ohio (EU) i és seu central de les oficines de l'empresa Longaberger Basket Company. Com a curiositat, aquest "monument" és 160 vegades més gran que una cistella normal de la compra.
 
Aquesta empresa està especialitzada a fabricar cistelles de fusta d'auró fetes a mà. El seu fundador, Dave Longaberger, va idear aquest edifici de set plantes que replica perfectament en què es basa la seva activitat comercial.
Calcula la teva petjada de carboni
info@cecot.org

Vols calcular les emissions de CO2 anuals de la teva empresa?

 

Et presentem la calculadora virtual de CO2! Aquesta eina t'ajudarà a quantificar quin impacte tens tu o la teva empresa sobre el clima i que et donarà pistes sobre què pots millorar per reduïr al màxim la teva petjada de carboni. 

Fes-ho en 3 passos!

Fes crèixer la teva empresa

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya; una iniciativa promoguda per la patronal Cecot que treballa per posar en contacte persones interessades en vendre un negoci en funcionament amb persones emprenedores disposades a donar-hi continuïtat.

 

Reempresa treballa des del 2011 per oferir un servei neutral i sense cap cost per a les persones usuàries amb l’objectiu de mantenir viu el teixit empresarial i evitar la pèrdua de llocs de treball a casa nostra.

Des de la seva posada en marxa, Reempresa ha aconseguit evitar el tancament de més de 3.550 empreses a Catalunya, convertint-se en un mercat de referència a nivell europeu.

 

Vols comprar una empresa?

Si estàs pensant en comprar una empresa per fer créixer el teu negocis, Reempresa t’ajuda a buscar negocis que s’adeqüin al teu perfil d’empresa objectiu i t’acompanya durant tot el procés: des del moment de l’elaboració de l’estudi del pla de cessió de l’empresa, passant per a la definició del projecte d’emprenedoria, fins a l’assessorament de la recerca de finançament, entre molts altres aspectes.

Si vols saber-ne més, contacta amb nosaltres o inscriu-te a Reempresa a través de la seva pàgina web.

info@cecot.org
Un total de 90 empreses de diferents sectors ja han rebut suport del programa HelpEmpresa de la Cecot que va néixer el passat més d'octubre. Aquest programa té com a objectiu oferir solucions a les empreses que estan passant per una situació complicada i té el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat. Trobaràs més informació del programa aquí.
info@cecot.org
Secretària del Gremi
Yo me sumo a Planeta Madera, ¿y tú? #PlanetaMadera www.planetamadera.org
info@cecot.org