Les notícies sobre el Gremi de la Fusta
info@cecot.org

Loteria de Nadal del Gremi: 29148

Els dècims del número 29148 es vendran a l'Administració núm. 14, situada a la Rambla d'Ègara, núm. 47 (davant del Parc dels Catalans).

 

Si estàs interessat en tenir participacions fes-nos-ho saber per tal que l'Administració pugui preparar-les.

 

Més informació en aquest enllaç.
Vols formar part del moviment #EmpresesQueInspiren?

Des de Cecot donem suport a diversos programes que posen el focus en millorar l'ocupabilitat de les persones joves. En aquest sentit, des de fa 2 anys col·laborem amb el projecte Xcelence-Escoles que Inspiren, impulsat per la Fundació Bertelsmann i la Fundació Empieza por Educar.

 

Un dels punts clau per millorar l'orientació és proporcionar als estudiants informació sobre ocupacions. I, això recau, en gran part, en professionals que vulguin explicar a les com és la seva feina, i el seu dia a dia, a través de visites escolars a les vostres instal·lacions i de xerrades als centres educatius

 

Comptem a tu? Inscriu-te aquí

4a edició Concurs Millors projectes d'arquitectura en fusta AITIM-ASA 2022

AITIM i ANSA convoquen els premis Millors projectes d'Arquitectura en fusta acabats de l'any 2022. Com a novetat aquest any comptarà amb un premi en metàl·lic atorgat per la Càtedra de la fusta ONESTA dotat amb 2.000 €.

 

Més informació.

Conferència Internacional de Frondoses

Les compres xineses de roure desestabilitzen el mercat mundial. El tema de la situació del mercat a la Xina va centrar gran part de les presentacions i els debats durant la Conferència, en la que va participar una delegació de l'Associació Espanyola del Comerç e Indústria de la Fusta (Aeim), el passat 28 d'octubre a Lyon.

 

Accedeix a la notícia.

Subhastades 23.258 tones de fusta dels boscos públics de Catalunya
info@cecot.org

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha licitat 23.258 tones de 36 lots de fusta dels boscos públics de Catalunya per un valor de 377.109,63 euros, que representa un increment del 20% respecte el preu inicial, a 13 empreses. 

Aquesta subhasta és una de les mesures que el Departament té en marxa per dinamitzar la gestió forestal, la qual permet millorar-ne la vitalitat dels boscos i reduir-hi el risc d'incendis.

 

Consulta la notícia.

Catalunya aprofita menys del 25% de la superfície boscosa
Anualment la massa boscosa creix a Catalunya en superfície, darrera els països nòrdics i Austria, arribant a un 42% de la superfície total. Tot i això, només el 18% de la fusta que es fa servir a Catalunya procedeix dels boscos del territori.
 
Exposició TOQUEM FUSTA! Disseny, fusta i sostenibilitat
El passat dimarts 8 de novembre es va inaugurar al Museu de Disseny de Barcelona l'exposició "Toquem Fusta! Disseny, fusta i sostenibilitat".
En aquesta exposició es reivindica la fusta i el seu ús en el disseny per un futur més sostenible. Podeu visitar la fira fins el proper 22 de gener de 2023.
 
Calcula la teva petjada de carboni
info@cecot.org

Vols calcular les emissions de CO2 anuals de la teva empresa?

 

Et presentem la calculadora virtual de CO2! Aquesta eina t'ajudarà a quantificar quin impacte tens tu o la teva empresa sobre el clima i que et donarà pistes sobre què pots millorar per reduïr al màxim la teva petjada de carboni. 

Fes-ho en 3 passos!

Fes crèixer la teva empresa

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya; una iniciativa promoguda per la patronal Cecot que treballa per posar en contacte persones interessades en vendre un negoci en funcionament amb persones emprenedores disposades a donar-hi continuïtat.

 

Reempresa treballa des del 2011 per oferir un servei neutral i sense cap cost per a les persones usuàries amb l’objectiu de mantenir viu el teixit empresarial i evitar la pèrdua de llocs de treball a casa nostra.

Des de la seva posada en marxa, Reempresa ha aconseguit evitar el tancament de més de 3.550 empreses a Catalunya, convertint-se en un mercat de referència a nivell europeu.

 

Vols comprar una empresa?

Si estàs pensant en comprar una empresa per fer créixer el teu negocis, Reempresa t’ajuda a buscar negocis que s’adeqüin al teu perfil d’empresa objectiu i t’acompanya durant tot el procés: des del moment de l’elaboració de l’estudi del pla de cessió de l’empresa, passant per a la definició del projecte d’emprenedoria, fins a l’assessorament de la recerca de finançament, entre molts altres aspectes.

Si vols saber-ne més, contacta amb nosaltres o inscriu-te a Reempresa a través de la seva pàgina web.

info@cecot.org
Un total de 90 empreses de diferents sectors ja han rebut suport del programa HelpEmpresa de la Cecot que va néixer el passat més d'octubre. Aquest programa té com a objectiu oferir solucions a les empreses que estan passant per una situació complicada i té el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat. Trobaràs més informació del programa aquí.
info@cecot.org
Secretària del Gremi
Yo me sumo a Planeta Madera, ¿y tú? #PlanetaMadera www.planetamadera.org
info@cecot.org