Les notícies sobre el Gremi de la Fusta
info@cecot.org
Reconeixement | Impuls del sector

El passat 10 de juny, en el decurs de les celebracions del Sopar del Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca, en Pere Solanellas, president del Gremi de la Fusta, va rebre el reconeixement a l’impuls del sector.

 

Llegir més

Energia i fusta

Fustes Terrassa, empresa fundada a 1974, són majoristes en productes elaborats i semielaborats de la fusta i ofereixen serveis de tal a mida i cantejat. Fa uns mesos que han decidit invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic per a la seva nau ubicada al polígon de Can Petit de Terrassa.

 

Han instal·lat un total de 52 mòduls solars que tenen una potencia de  23,21 kWp i que generen 30.167 kWh o, el que és el mateix, el 63,7% de la seva necessitat elèctrica. Fustes Terrassa podrà estalviar el 58% de la part d’energia de la seva factura i amortitzarà la instal·lació en menys de 3 anys, a la vegada que podrà estalviar més de 62.000€ en els 25 anys de vida de la seva instal·lació. En total, doncs, evitarà l’emissió de 178,7 tones de CO2 a l’atmosfera!

 

Llegeix l’article

PLANETA MADERA

Nou vídeo divulgatiu: Fusta sense límits
Calcula la teva petjada de carboni
info@cecot.org

Vols calcular les emissions de CO2 anuals de la teva empresa?

 

Et presentem la calculadora virtual de CO2! Aquesta eina t'ajudarà a quantificar quin impacte tens tu o la teva empresa sobre el clima i que et donarà pistes sobre què pots millorar per reduïr al màxim la teva petjada de carboni. 

Fes-ho en 3 passos!

info@cecot.org
Un total de 90 empreses de diferents sectors ja han rebut suport del programa HelpEmpresa de la Cecot que va néixer el passat més d'octubre. Aquest programa té com a objectiu oferir solucions a les empreses que estan passant per una situació complicada i té el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat. Trobaràs més informació del programa aquí.
info@cecot.org
info@cecot.org
Secretària del Gremi
Yo me sumo a Planeta Madera, ¿y tú? #PlanetaMadera www.planetamadera.org
info@cecot.org