Les notícies sobre el Gremi de la Fusta
Visita alumnat Pla de Transició al Treball a Cecot

Pere Solanellas, president del Gremi de la Fusta, i Pere Ejarque, responsable d’intermediació i orientació laboral de la Cecot, han acollit dos grups d’estudiants dels Programes de Transició al Treball (PTT), corresponents a les especialitats de Fusteria i Instal·lació de Mobles, d’una banda, i de Cuina i Serveis de Restauració, d’una altra.

 

Més informació de la notícia al nostre web.

Taula de preus de la fusta

Us facilitem la taula actualitzada amb els indicadors de preus de la fusta de la Llotja de Vic a 14 de desembre de 2021.

 

Els indicadors de preus orientatius s'entenen sobre indústria, excepte pollancre, sobre camió.

 

La propera actualització està prevista per a principis del mes de maig.

 

Consulta el document al nostre web.

Conveni col·lectiu de les indústries de la fusta | Calendari laboral per a l'any 2022

Us informem que s'ha publicat en el BOP, la Resolució per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l’Acord de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu de treball de les indústries de la fusta de la província de Barcelona, relatiu al calendari laboral per a l’any 2022.

 

Codi de conveni: 08005785011994

Data de publicació: 24/01/2022

 
Amplia l'informació al nostre web.
Conveni col·lectiu de treball del sector de magatzemistes de la fusta de la província de Barcelona | Calendari laboral per a l'any 2022

Us informem que s'ha publicat en el BOP, d’11 de gener de 2022, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l’Acord de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu de treball del sector de magatzemistes de la fusta  de la província de Barcelona, relatiu al calendari laboral per a l’any 2022.

 

Codi de conveni: 08002855011994

Data de publicació: 21/01/2022

 
Pots ampliar informació al nostre web.
Saps que tens descompte per l'obtenció del certificat FSC/PEFC?

El certificat FSC o el PEFC, indentifica les empreses que han dut a terme la gestió forestal ambientalment apropiada en el seu procés de fabricació.

 

Per què hauries de certificar-te?

-Perquè ets una empresa que busques oportunitats de negoci;

-Perquè et vols diferenciar en mercats, en noves línies de negoci o en nous clients;

-Perquè participes en una cadena de custòdia on els participants ho requereixen (els proveïdors t'ho sol·liciten, el consumidor final t'ho exigeix);

-Perquè la teva empresa promou la gestió forestal responsable i vols donar credibilitat a la teva marca.

 

Consulta l'oferta especials per als socis aquí. 

Vols comprar una empresa del sector?
Saps que pots donar continuïtat a una empresa o negoci del teu sector?
 
Per fer-ho només t'has de registrar com usuari al formulari i escollir el Punt d'Atenció Reempresa on vulguis ser atés. El consultor de Reempresa es posarà en contacte amb tu per concertar una entrevista.
 
Consulta les empreses que es cedeixen del sector de la fusta de Catalunya.
LLIBRE DE JORNADES
Sol·licita ara el llibre de registre de jornades per als teus treballadors/es, una eina senzilla que t'ajudarà a donar compliment al registre de jornada laboral. 
 
Demana'l aquí.
MOLT INTERESSANT
Diccionari de fusteria
Coneixes el diccionari de fusteria? 
 
Disposem d'un diccionari que aplega gairebé 1.400 termes de fusteria, corresponents a set àmbits temàtics: aparells, estris, eines i instruments; màquines i equipament auxiliar; característiques estructurals d’eines i màquines; materials; construccions; tècniques i processos; oficis i instal·lacions.
 
En presenta les denominacions i la definició en català, els equivalents en castellà, francès i anglès i, si escau, notes i il·lustracions que aporten informació complementària sobre la denominació o el concepte definit.
 
Consulta la versió en línia del diccionari de la fusteria.
6è Curs Fusta Constructiva
A partir del proper 18 de febrer i fins el 17 de desembre de 2022 es posa en marxa la sisena edició del Curs de Fusta Constructiva, organitzat pel Gremi de la Fusta i Moble de Barcelona.
 
A qui va destinat?
A professionals, industrial i estudiants que vulguin aprofundir en el posicionament estratègic d'aquesta indústria i a totes les persones interessades en l'ús de la fusta en general.
 
Els socis del Gremi teniu un 25% de descompte sobre la matrícula sobre el preu del curs i el preu dels mòduls. Si us voleu inscriure, feu-nos-ho saber.
 
Més informació al nostre web.

ALTRES NOTÍCIES

Sabadell incentiva l'ús del servei gratuït de recollida de mobles i estris vells

L'Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa una campanya de difusió per promoure una correcta recollida de mobles i estris de la llar vells. Els establiments de venda de mobles i estris per a la llar adherits estaran indentificats amb un adhesiu amb un codi QR que permet al ciutadà guardar el contacte del servei municipal gratuït de recollida d'aquests objectes.

 

Amplia la informació en aquest enllaç.

Acord del Gremi amb el Banc Sabadell

Sabadell Professional, és una unitat especialitzada de Banc Sabadell, que mitjançant la signatura d'un conveni de col·laboració, posa a disposició de tots els membres adscrits al Gremi, avantatges específics adaptats a les necessitats de les empreses del sector.
 
Trobareu més informació al següent enllaç.
Un total de 90 empreses de diferents sectors ja han rebut suport del programa HelpEmpresa de la Cecot que va néixer el passat més d'octubre. Aquest programa té com a objectiu oferir solucions a les empreses que estan passant per una situació complicada i té el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat. Trobaràs més informació del programa aquí.
Secretària del Gremi
Yo me sumo a Planeta Madera, ¿y tú? #PlanetaMadera www.planetamadera.org