Les notícies sobre el Gremi de la Fusta
Conveni de la Fusta

El passat 13 de desembre es va publicar en el BOP, la Resolució per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball del sector de les indústries de la fusta de la província de Barcelona per als anys 2021 i 2022.

 

En aquest enllaç trobareu les principals novetats del Conveni de la Fusta.

Festivitat de Sant Josep | Concurs de disseny Jordi Amat
Posem en marxa el concurs de disseny Jordi Amat! Després de dos anys sense poder celebrar el concurs amb motiu de la pandèmia, tornem a engegar motors per l'edició que celebrarem al març del 2022.
 
Aquest concurs té per objectiu premiar i posar en valor el disseny industrial del mobiliari de la llar en fusta, participant professionals d'arquitectura i disseny de tot Catalunya, així com professionals de la fusta i estudiants de disseny.

 

Et recordem les dotacions de cada premi:

  • Primer Premi 1.500€
  • Segon Premi 1.000€
  • Tercer Premi 600€
Consulta les bases de participació i descarrega el formulari d'inscripció.  
Pacte verd per la deforestació
El passat dia 17 de novembre la Comissió va adoptar tres noves iniciatives necessàries per fer realitat el Pacte Verd Europeu.
 
La Comissió ha proposat un nou Reglament per a frenar la desforestació i la degradació dels boscos. Les noves normes proposades garantirien que els productes que els ciutadans de la UE compren, utilitzen i consumeixen en el mercat comunitari no contribueixen a la desforestació i la degradació dels boscos a nivell mundial.
 
Pots ampliar informació al nostre web.
Vols aparèixer al directori d’empreses agremiades, dona visibilitat a la teva empresa!

Actualment una mínima presència a internet ens pot donar molta visibilitat, per aquest motiu et recordem que pel fet d’estar agremiat pots formar part del directori d’empreses agremiades; un espai web on els nostres possibles clients poden consultar les empreses que formen part del sector. Si hi vols aparèixer només cal que ens facis arribar el logo i web de la teva empresa al correu gremidelafusta@cecot.org.


El logo hauria de tenir unes dimensions aproximades d'entre 190 píxels d'amplada i 128 píxels d'alçada. Tant pot ser .png com .jpg
LLIBRE DE JORNADES
Sol·licita ara el llibre de registre de jornades per als teus treballadors/es, una eina senzilla que t'ajudarà a donar compliment al registre de jornada laboral. 
 
Demana'l aquí.
LA FUSTA EN NOTÍCIES
Una fusteria tradicional reconvertida gràcies a la camperització de vehicles

La fusteria Badolomar, fundada l'any 1995 a Terrassa, ha sabut adaptar-se a les noves formes de viatjar i fer vacances. Ha trobat en la camperització de furgonetes i cotxes una nova línea de fer negoci.

Ofereix diversos mòduls fets am fusta totalment adaptables i personalitzables a les necessitats de cada client.

 

Consulteu la notícia del Diari de Terrassa aquí.

FIRES D'INTERÈS
FECS (Fira de l'energia i la construcció sostenible) 2022
Els propers 17, 18 i 19 de febrer, al recinte firal El Sucre de Vic, se celebrarà la primera edició Fira de l’Energia i la Construcció Sostenibles, FECS, on es reunirà el teixit empresarial dels sectors relacionats amb la producció d’energia sostenible i la bioconstrucció.
 
L'objectiu principal de la fira és promocionar l'ús d'energies renovables i la utilització de tècniques de construcció i rehabilitació sostenibles. Aquesta fira s'adreça principalment a professionals del sector, però també a estudiants i persones interessades en les energies renovables i la bioconstrucció.
 
Més informació i inscripcions (fins el 10 de gener) al següent enllaç.

Diagnòstic de Margin Management 

La Cecot posa a la vostra disposició el Diagnòstic de Margin Management gratuït pels socis de la Cecot durant un temps limitat. Amb aquest diagnòstic, valorat en més de 1.200 euros, us ajudarem a entendre com calcular correctament els costos i fixar els marges del vostre negoci. Això us ajudarà a prendre decisions de negoci.

 

Pots trobar més informació a la nostra web.

Un total de 90 empreses de diferents sectors ja han rebut suport del programa HelpEmpresa de la Cecot que va néixer el passat més d'octubre. Aquest programa té com a objectiu oferir solucions a les empreses que estan passant per una situació complicada i té el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat. Trobaràs més informació del programa aquí.
Secretària del Gremi
Yo me sumo a Planeta Madera, ¿y tú? #PlanetaMadera www.planetamadera.org