Les notícies sobre el Gremi de la Fusta
DESCOMPTES PER A L'OBTENCIÓ DE LA CERTIFICACIÓ FSC/PEFC
El certificat FSC o el PEFC, indica que s'ha dut a terme la gestió forestal ambientalment apropiada, econòmicament viable i socialment beneficiosa en el procés de fabricació de productes forestals. 
 
Caldrà que et certifiquis si:
  • ets una empresa que no vols perdre oportunitats de negoci;
  • et vols diferenciar en mercats, en noves línies de negoci o en nous clients;
  • participes en una cadena de custòdia on els participants ho requereixen (els proveïdors t'ho sol·liciten, el consumidor final t'ho exigeix);
  • la teva empresa promou la gestió forestal responsable; vols donar credibilitat a la teva marca.
Beneficia't de l'oferta especial per als socis. Amplia la informació aquí.
SERVEI DE PERITATGE

 

El Gremi de la Fusta us ofereix el servei de peritatge a condicions molt beneficioses pel fet d’estar associat.

 

Quan es fa ús del servei de peritatge?

Si teniu una desavinença amb un client i no us poseu d’acord sobre la qualitat de la feina feta, contacteu amb nosaltres al tel. 937361102 o al correu gremidelafusta@cecot.org i us informarem de tot el procés.

 
Omple el formulari de sol·licitud del servei i ens posarem en contacte amb tu.
 
NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA CONSOLIDA'T

L’Organització d’Autònoms de Catalunya – AUTCAT, associació adherida a la patronal Cecot, posa en marxa, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, una nova edició del programa Consolida’t que te l’objectiu de donar eines a les persones treballadores autònomes per enfortir-se, reinventar-se i cercar noves oportunitats de negoci.

 

Més informació i inscripció aquí.

 
TRASPÀS DEL SR. FEIXAS
 
Joaquim Feixas i Mercader, president del Gremi de la Fusta i Moble, va morir el passat 2 de maig de 2021. Nascut a Torelló (Barcelona), Feixas era propietari de l'empresa Mecanitzats de la Fusta Kim, S.L., i comptava amb una llarga trajectòria, de prop de 40 anys, en el món de la fusta.
 
D.E.P.
MÉS NOTÍCIES
Espanya, únic país europeu on decreix el consum de parquet

Els mercats europeus del parquet cobren impuls durant la primavera, però s'enfronten a les difícils condicions de subministrament de matèries primeres.
La Junta Directiva de la Federació Europea de la Indústria del Parquet (FEP), es va reunir virtualment el passat 15 d'abril de 2021 i va debatre, entre altres coses, sobre la situació del parquet en els mercats europeus.
 
Més informació aquí.
Nova Bauhaus Europea  

 
 
Un pas clau és la transformació del sector de la construcció en un model circular amb l'ús de la fusta.
 
En aquest context, Wood4Bauhaus, va celebrar el 8 d'abril un esdeveniment amb l'objectiu de crear consciència sobre el poder transformador de l'economia circular i destacar la versatilitat dels productes i sistemes de construcció innovadors a base de fusta.
 
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DEL GREMI
El proper 3 de juny a les 14 hores en primera convocatòria i a les 14h15 en segona tindrà lloc l'Assemblea General Ordinària del Gremi de la Fusta. Si teniu previst assistir a l'assemblea, envieu un correu gremidelafusta@cecot.org i us farem arribar l'enllaç per accedir-hi.
Secretària del Gremi